Malý princ

Loutky v nemocnici

I když letadlo ztroskotá a vypadá to opravdu beznadějně, stačí jen jiskřička fantazie a blízkosti někoho, kdo nás má rád, kdo vysloví tu známou větu, že: „To, co je důležité, je očím neviditelné.“ A my se rozběhneme napít ze studny ukryté kdesi v poušti a dostaneme znovu sílu. Opravíme letadlo a poletíme dál. A i když Malý princ nezůstane s námi, přece ho uslyšíme, jak se chechtá z jedné maličké hvězdy nad naší hlavou. Je přece tady … je pořád mezi námi… pro ty, kdo vědí, že správně vidíme jen srdcem.

Adaptace Exuperyho Malého prince v podání Loutek v nemocnici se snaží podtrhnout témata jako je přátelství, láska, naděje, ktré jsou u nemocničního lůžka možná ještě důležitější než v běžném životě.

Letošní předvánoční prezentace práce charitativního projektu využívajícího loutky jako prostředek k uzdravení dětských pacientů hospitalizovaných ve zdravotních zařízeních v Čechách i a na Moravě. Premiérové uvedení nové inscenace připravené pro uvádění  v nemocnicích a léčebnách bude doplněno vánočními písněmi, přivítáním adventu a možností dozvědět se více o práci souboru v rámci setkání s členy souboru po konci představení.

V rámci slavnostního podvečera účinkuje celý soubor Loutek v nemocnici.

Nejbližší představení

V blízké době se žádné představení nekoná.